Opgeven hoe de uitvoer moet worden uitgeworpen

U kunt aangeven of de uitvoer me de bedrukte zijde omlaag of omhoog moet worden uitgeworpen.
Ga als volgt te werk om aan te geven hoe de uitvoer moet worden uitgeworpen:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Afwerking.
  2. Selecteer in het deelvenster Afwerking een van de opties die beschikbaar zijn onder Uitvoer uitwerpen.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.