Taken afdrukken en opslaan

Nadat u klaar bent met het bewerken van taken en alle vereiste instellingen heeft opgegeven, kunt u de taken naar de printer verzenden en de voortgang en resultaten controleren. U kunt taken ook opslaan om ze later te gebruiken.
    Belangrijk:
  • Controleer of de computer en de printer die u wilt gebruiken correct op het netwerk zijn aangesloten. Voor meer informatie, zie de documentatie van uw printer.

• Om de taken via TotalFlow Production Manager af te drukken, moet u eerst TotalFlow Production Manager installeren en ervoor zorgen dat deze verbonden is met het netwerk. Voor meer informatie, zie de documentatie voor TotalFlow Production Manager.

• U kunt met hotfolders ook automatisch taken verwerken en naar de printer verzenden. Zie Hotfolders met vooraf ingestelde instellingen gebruiken voor meer informatie.