Externe programma's gebruiken om taken te bewerken

U kunt externe programma's registreren, zodat u deze kunt gebruiken voor het bewerken van taken.
    Belangrijk:
  • U moet eerst de externe programma's die u wilt gebruiken registreren, via het scherm Voorkeuren. Zie Voorkeuren instellen voor meer informatie.

• De maskers, tekst, afbeeldingen, paginanummers of kop- en voetteksten die in de taak zijn ingevoegd, worden niet weergegeven en kunnen niet in het externe programma worden bewerkt.

• Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

U kunt deze externe programma's gebruiken met TotalFlow Prep:

• Voor het bewerken van Image PDF-documenten kunt u bewerkingsprogramma's voor afbeeldingen gebruiken zoals Adobe Photoshop en Adobe Photoshop Elements.

Opmerking: Als u Adobe Photoshop Elements registreert, moet u PhotoshopElementsEditor.exe opgeven in het programmapad op het scherm Voorkeuren. De communicatie met het programma verloopt mogelijk niet goed wanneer u PhotoshopElementsx.0.exe opgeeft, waarbij x.0 de programmaversie is.

• Voor het bewerken van PDF's kunt u bewerkingsprogramma's voor PDF's gebruiken zoals Adobe Acrobat.