Handleidingen aanpassen

Opmerking: Hulplijnen worden niet als onderdeel van de taak opgeslagen en moeten iedere keer als de taak wordt geopend worden toegepast.
Ga als volgt te werk om hulplijnen toe te voegen en aan te passen:
  1. Om een hulplijn toe te voegen, plaatst u de cursor over de liniaalbalk en sleept u de hulplijn op de pagina.
  2. Om een hulplijn te verplaatsen, klikt u op de hulplijn in de liniaalbalk en sleept u deze naar de nieuwe locatie.
    Hulplijnen in de weergave Pagina bewerken
  3. Klik om de kleur van de hulplijnen te wijzigen op Instellingen Voorkeuren en klik vervolgens op het tabblad Raster, hulplijnen. Kies voor Hulplijnkleur uit de standaardkleuren of voer aangepaste waarden in de invoervelden in.
  4. Klik op Weergeven Hulplijnen wissen om de hulplijnen te verwijderen.
    Hulplijnen wissen