Handleidingen voor deze toepassing

De volgende handleidingen zijn beschikbaar voor deze toepassing.

Instructiehandleidingen

De volgende instructiehandleidingen worden meegeleverd:

• RICOH TotalFlow Prep: installatiehandleiding (gedrukt/PDF)

Deze handleiding geeft uitleg over de installatie- en opstartprocedures en de benodigde instellingen om deze toepassing te gebruiken.

• RICOH TotalFlow Prep: Gebruikershandleiding (deze handleiding, HTML/PDF)

In deze handleiding worden de functies en basisbewerkingen van deze toepassing beschreven.

Voor een beter begrip van de basisbewerkingen van deze toepassing, bevat deze handleiding ook oefeningen waarbij oefenbestanden worden gebruikt.

Help

De Help voor velden is op veel schermen beschikbaar om informatie weer te geven over specifieke taken en instellingen. In deze handleiding wordt dit type Help ook wel "Help voor velden" genoemd.

Daarnaast geeft het menu Help u rechtstreeks vanaf de gebruikersinterface toegang tot de HTML-versie van de Gebruikershandleiding.

Opmerking: Er moet een internetbrowser zijn geïnstalleerd om de HTML-documentatie te kunnen bekijken. De aanbevolen browser is de meest recente versie van Mozilla Firefox. Om de PDF-documentatie te kunnen bekijken, moet een PDF-reader zoals Adobe Reader, zijn geïnstalleerd.