Een masker knippen, kopiëren en plakken

U kunt een masker knippen, kopiëren en plakken. Een masker dat naar het klembord van het systeem wordt gekopieerd, kan op de huidige pagina of op meerdere pagina's worden geplakt.
Ga als volgt te werk om een masker te knippen, kopiëren of plakken:
  1. Klik op het masker om het te selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Knippen of Kopiëren in het menu.
      Opmerking:
    • Gebruik Knippen als u het masker wilt verwijderen van de huidige pagina en het op andere pagina's wilt plakken.

• Gebruik Kopiëren als u het masker wilt kopiëren en het op de huidige pagina of andere pagina's wilt plakken.

3. Ga naar de doelpagina, klik op de rechtermuisknop en selecteer Plakken om het masker te plakken.
    Opmerking: Om het masker te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het masker en selecteert u Verwijderen.