Rechtermuisknop-menu

Het rechtermuisknop-menu wordt weergegeven als u met de rechtermuisknop op de pagina's en vellen in de paginalijst klikt of de werkruimte, en als u het originele document bewerkt met de tekst, afbeeldingen en maskers.

De beschikbare opties in het menu zijn afhankelijk van het item waarop u heeft geklikt met de rechtermuisknop en de huidige taakinstellingen. Als u bijvoorbeeld met de rechtermuisknop op een vel klikt, kunt u de opties in het rechtermuisknop-menu gebruiken om het vel te knippen, kopiëren en verwijderen, om uitzonderingen, tabbladen en hoofdstukken te configureren, om pagina's in te voegen en andere vellen in de taak te selecteren gebaseerd op hun eigenschappen.

Rechtermuisknop-menu

U kunt ook de opties in het rechtermuisknop-menu toepassen op meerdere pagina's, vellen of objecten. Selecteer de pagina's, vellen of objecten, klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer vervolgens een van de beschikbare opties uit het menu.

Verwijzing: Voor meer informatie over de beschikbare opties voor het bewerken van taken, zie Taken bewerken.