Tekst en afbeeldingen toevoegen aan een tabblad

U kunt op de tabs tekst en afbeeldingen afdrukken.
Ga als volgt te werk om tekst of afbeeldingen aan tabs toe te voegen:
  1. Klik met de rechtermuisknop op een tabblad en selecteer Tabbladen Tabblad bewerken... uit het menu.
  2. Gebruik in het scherm Tabbladen bewerken de functies in de secties Tekst en Afbeelding om tekst of een afbeelding in te voegen.
    Tabbladen bewerken Scherm
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

Controleer de voorvertoning om er zeker van te zijn dat de tekst en afbeeldingen correct worden weergegeven.

Opmerking: De functie voor het invoegen van afbeeldingen is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.