Printergegevens bekijken

U kunt de verbindingsdetails en statusgegevens van geregistreerde printers bekijken.
Ga als volgt te werk om printergegevens te bekijken:
  1. Ga naar Instellingen Printerbeheer.
  2. Bekijk de gegevens die weergegeven worden voor iedere printer op het scherm Printerbeheer:
    Printergegevens
    • Het pictogram standaardprinter Pictogram Standaardprinter geeft de printer weer die als standaard is ingesteld.

• Het kleurenpictogram Pictogram Kleur en het zwart-witpictogram Pictogram Zwart-Wit geven aan of de printer in kleur of alleen in zwart-wit kan afdrukken.

• Onder de naam van de printer kunt u de IP, het poortnummer en de SNMP-versie bekijken die voor de printer zijn ingesteld. Beweeg over het pictogram van de printer voor meer informatie over de printertaal, het type printercontroller en de link naar de internetpagina van de printer.

• Het pictogram verbindingsstatus laat zien of de printer gereed is om taken te aanvaarden:

Pictogram Gereed Gereed De printer is online en gereed om taken te ontvangen.
      Pictogram Offline. Offline. De printer is offline. TotalFlow Prep kan niet met de printer communiceren.
      Pictogram Waarschuwing Waarschuwing De printer is online en kan taken ontvangen, maar de printer geeft waarschuwingen zoals lage inktniveaus.
      Pictogram Fout Fout De printer staat in de foutmodus en kan geen taken ontvangen.