Afbeeldingstransparantie wijzigen

De bestandsindelingen PNG en TIFF ondersteunen transparantie. Als u een transparant PNG- of TIFF-bestand opent in de werkruimte, verschijnt er een transparantietool op de werkbalk.
De transparantie van een afbeelding wijzigen:
  1. Klik op de afbeelding om deze te selecteren.
  2. Klik op de werkbalk op de transparantietool en selecteer Transparant of Solide.
    Afbeeldingstransparantie wijzigen

De wijzigingen in de afbeeldingstransparantie zijn niet zichtbaar in Modus Bewerken. U kunt een voorvertoning van de resultaten bekijken in Velweergave.