Stap 1: Een taak vanuit het oefenbestand creëren

In deze stap creëert u een taak uit het oefenbestand (Setup Guide.pdf).
  1. Klik op Nieuwe taak aanmaken in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Nieuwe taak aanmaken
    Opmerking: Als er al een taak geopend is in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Nieuwe taak aanmaken om een nieuwe taak aan te maken.
  2. Blader in het dialoogvenster Openen naar het bestand Setup Guide.pdf, selecteer deze en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen
Verwijzing: Voor meer informatie over het aanmaken van taken, zie Taken voorbereiden.