Stap 4: Tekst invoegen op het voorblad

In deze stap voegt u de tekst Voorbeeld in op het voorblad.
  1. Navigeer in de paginalijst naar het voorblad (pagina 1) en selecteer het.
  2. Klik op de werkbalk op Hulpmiddel Tekst-knop, de knop Hulpmiddel Tekst.
    Werkbalk — Hulpmiddel Tekst
  3. Plaats de cursor op de pagina en klik om een tekstvak in te voegen.
  4. Voer in het tekstvak Voorbeeld in en klik op een willekeurige plaats op de pagina om de tekst op te slaan.
    Tekst invoeren
  5. Klik op de tekst, houd de muisknop ingedrukt, sleep vervolgens de tekst naar de linker bovenhoek van de pagina en laat de muisknop los.
    Tekst verplaatsen
Verwijzing: Voor meer informatie over het invoegen en bewerken van tekst, zie Tekst toevoegen en Tekst bewerken.