Een nieuwe taak aanmaken

U kunt een nieuwe taak aanmaken uit bestaande bestanden op de computer met de functie Nieuwe taak aanmaken.
Opmerking: Gebruik deze methode als de taak één bestand bevat of als alle bestanden in dezelfde map zijn opgeslagen en als u de volgorde van de bestanden in de taak niet wilt specificeren.
    Belangrijk:
  • De bestanden moeten in een map staan waar de clientcomputer toegang toe heeft.
  • Controleer of de bestanden een ondersteunde indeling hebben. Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor meer informatie.
  • Voordat u bestanden van Microsoft Office toevoegt aan een taak, moet u ervoor zorgen dat het TotalFlow PDF-stuurprogramma is geïnstalleerd. Voor meer informatie, zie de Installatiehandleiding.
  • Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
Een nieuwe taak aanmaken:
  1. Open TotalFlow Prep en klik op Nieuwe taak aanmaken in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Nieuwe taak aanmaken
    Opmerking: Als er al een taak geopend is in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Nieuwe taak aanmaken om een nieuwe taak aan te maken.
  2. Zoek in het dialoogvenster Openen naar de bestanden die u aan de taak wilt toevoegen, selecteer ze en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen

Er worden standaard alleen ondersteunde bestanden weergegeven. Om alle bestanden in de map weer te geven, selecteert u Alle bestanden in plaats van Aangepaste bestanden naast het veld Bestandsnaam.

Als het bestand beveiligd is met een wachtwoord, wordt u verzocht om het wachtwoord in te voeren voordat u het bestand aan de taak kunt toevoegen.

De bestanden worden in alfabetische volgorde aan de taak toegevoegd.
    Opmerking: Als er al een taak in TotalFlow Prep is geopend, wordt de nieuwe taak in een nieuw venster geopend.