Stap 9: De instellingen voor het toevoegen van tabbladen opgeven

In deze stap geeft u de instellingen op voor het invoegen van tabbladen.
Belangrijk: Sla deze stap over en ga verder naar Stap 10: Afwerkingsinstellingen opgeven als u geen tabbladen heeft of een boekje [B] maakt.
  1. Selecteer in de paginalijst de eerste pagina van hoofdstuk 1, hoofdstuk 2 en hoofdstuk 3 en houd hierbij de Ctrl-toets ingedrukt.
  2. Klik op de rechtermuisknop op uw selectie en selecteer in het menu Tabbladen Invoegen en bewerken....
    Tabbladen invoegen
  3. Configureer deze instellingen in het scherm Tabbladen bewerken:
    1. Selecteer een vooraf ingestelde tabbladinstelling in de lijst Vooraf ingestelde tabbladinstelling.

U kunt op de knop Bewerken klikken, naast een vooraf ingestelde tabbladinstelling, om de instellingen hiervan in het dialoogvenster Vooraf ingestelde tabbladinstelling bewerken weer te geven en te bewerken.

Als de vereiste vooraf ingestelde tabbladinstelling niet aanwezig is, klikt u op Nieuwe vooraf ingestelde instelling om het dialoogvenster Vooraf ingestelde tabbladinstelling toevoegen te openen en registreer een nieuwe vooraf ingestelde tabbladinstelling voor het type tabblad dat u wilt gebruiken.

2. Selecteer onder Invoerlade tabbladen de lade waar de tabbladen zijn geplaatst.
    3. Selecteer onder Tabblad het tabbladpapier dat u wilt gebruiken.
    4. Klik op OK.
    Tabbladen bewerken Scherm
Verwijzing: Voor meer informatie over het invoegen en bewerken van tabbladen, zie Tabbladen invoegen en Tabbladen bewerken.
Opmerking: U kunt taakinhoud ook afdrukken op tabbladen. Zie Een pagina naar een tabblad converteren voor meer informatie.