Het TotalFlow PDF-stuurprogramma installeren

Belangrijk:
  • Voor de installatie van deze toepassing moet u een account met beheerdersrechten gebruiken. Zorg ervoor dat u met een dergelijk account inlogt voordat u de installatie start.
  • U kunt het TotalFlow PDF-stuurprogramma alleen op uw computer installeren als Adobe Acrobat al op uw computer is geïnstalleerd.
Gebruik een van de volgende procedures om het TotalFlow PDF-stuurprogramma te installeren.

Het TotalFlow PDF-stuurprogramma direct na de hoofdtoepassing installeren (Nieuwe installatie):

1. Schakel op het scherm PDF-stuurprogramma installeren het selectievakje Nu instellen in en klik op Volgende.

Het scherm PDF-stuurprogramma installeren
  2. Wanneer de installatie voltooid is, klikt u op OK.

Om het TotalFlow PDF-stuurprogramma afzonderlijk te installeren via het Windows-menu Start:

1. Klik op Start Alle apps RICOH TotalFlow Prep Installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma.

Als het scherm Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.

2. Klik op OK.

3. Wanneer de installatie voltooid is, klikt u op OK.