Met vooraf ingestelde instellingen werken

Om de efficiëntie te verhogen, kunt u frequent gebruikte functies en instellingen als vooraf ingestelde instellingen van de taak registreren. De vooraf ingestelde instellingen kunnen dan rechtstreeks op een taak worden toegepast of ze kunnen aan een hotfolder worden gekoppeld voor automatische verwerking.

TotalFlow Prep biedt ook diverse vooraf ingestelde voorbeeldinstellingen die u kunt gebruiken om visitekaartjes en boekjes te maken, om gescande documenten te ontspikkelen en recht te zetten en om taken terug te zetten naar hun standaardinstellingen. De beschikbare vooraf ingestelde voorbeeldinstellingen zijn afhankelijk van de geselecteerde taal tijdens de installatie van TotalFlow Prep.