Tekst knippen, kopiëren en plakken

Nadat u tekst aan een pagina heeft toegevoegd, kunt u deze tekst met behulp van het rechtermuisknop-menu knippen, kopiëren en plakken.
Opmerking: Tekst die naar het klembord van het systeem is gekopieerd, kan in het tekstvak van de huidige pagina worden gekopieerd of in de tekstvakken op de andere pagina's.
Ga als volgt te werk om tekst te knippen, kopiëren of plakken:
  1. Klik op het tekstvak en markeer de tekst om deze te selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Knippen of Kopiëren in het menu.
      Opmerking:
    • Gebruik Knippen als u de tekst wilt verwijderen en in een ander tekstvak wilt plakken.

• Gebruik Kopiëren als u de tekst wilt kopiëren en in andere tekstvakken wilt plakken.

3. Ga naar het doeltekstvak, klik op de rechtermuisknop en selecteer Plakken om de tekst te plakken.
    Opmerking: Gebruik de toetsen Verwijderen of Backspace om tekst te verwijderen.