Poortinstellingen en firewalluitzonderingen

In dit gedeelte vindt u informatie over de poortinstellingen en firewalluitzonderingen die TotalFlow Prep nodig heeft om naar behoren te werken.
Opmerking: Beheerders moeten een poortnummer opgeven als zij een printer aanmaken. Het opgegeven poortnummer moet overeenkomen met het poortnummer dat is geconfigureerd op de printer.

Poortinstellingen

Poortnummer

Beschrijving

20080 (HTTP)

De standaard poortinstelling voor de TotalFlow Prep Tomcat-server om met de gebruikersinterface te communiceren.

Als deze poort al in gebruik is, kunt u een ander poortnummer instellen voor de Tomcat-server. Voor meer informatie, zie de Installatiehandleiding.

17005 (HTTP)

Deze poort wordt gebruikt om Tomcat af te sluiten.

161 (UDP), 514 (TCP), 1022 (TCP)

Deze poort wordt gebruikt om te scannen.

161 (SNMP)

Deze poort wordt gebruikt om de printer te registreren.

17080 (HTTP)

Deze poort wordt gebruikt voor de browserversie van TotalFlow Prep.

17888

Gebruikt voor de HTML-versie van de Gebruikershandleiding.

80, 8010 (HTTP) en 9100, 9101, 9102, 9103 (TCP)

Printer Connector en de printercontroller gebruiken deze poortinstellingen om met printer te communiceren.

9100

Deze poort wordt gebruikt als de printertaal op PostScript is ingesteld.

8010 / 80

Deze poort wordt gebruikt als de printertaal op PDF/JDF is ingesteld.

20091 – 20099

Gebruikt voor Java Remote Method Invocation (RMI)-bewerkingen.

Poortinstellingen voor taakticketprinters

De poortinstelling voor taakticketprinters kan niet worden gewijzigd als een taak is toegewezen aan de printer.

Poortnummer

Beschrijving

9100

Dit is de standaard poortinstelling voor veel printerapparaten. Als het printersysteem de EFI Fiery-controller gebruikt, kunt u een van de volgende poortnummers opgeven:

9101

Taken worden naar de directe wachtrij verzonden en afgedrukt in de volgorde waarin u ze heeft verstuurd. De taakstatus kan voor de meeste printers niet worden vastgesteld. De sorteerfunctie voor meerdere kopieën is niet beschikbaar.

9102

Dit is de aanbevolen poortinstelling. Taken worden naar de afdrukwachtrij verzonden, maar ze worden mogelijk niet afgedrukt in de volgorde waarin u ze heeft ingediend. De taakstatus kan worden vastgesteld. De sorteerfunctie voor meerdere kopieën is beschikbaar.

9103

Taken worden naar de wachtrij verzonden en moeten voor het afdrukken door een operator op de console van de printer worden vrijgegeven.

Belangrijk: Als de Windows-firewall is ingeschakeld, worden sommige programma's mogelijk geblokkeerd en werkt deze toepassing mogelijk niet correct. Geblokkeerde programma's moeten als firewalluitzonderingen worden geregistreerd.
  • java.exe

Installatiepad: Installatiepad van deze toepassing\svc\jre\bin\java.exe

• TwainAccessor.exe

Installatiepad: Installatiepad van deze toepassing\svc\bin\TwainAccessor.exe

• mongod.exe

Installatiepad: Installatiepad van deze toepassing\svc\bin\impostrip\externals\ite\bin\win64\mongod.exe

• node.exe

Installatiepad: Installatiepad van deze toepassing\svc\bin\impostrip\externals\ite\bin\win64\node.exe

Als u het standaard installatiepad heeft geselecteerd tijdens de installatie van TotalFlow Prep, verwijst Installatiepad van deze toepassing naar de volgende map:

• C:\Program Files\RICOH\TotalFlow Prep\

Voor meer informatie over het registreren van firewalluitzonderingen, zie de Help-functie van Windows.