Afbeeldingen of tekst van het systeemklembord plakken

U kunt afbeeldingen of tekst op het systeemklembord via de functie Plakken speciaal in een taak plakken.
    Opmerking:
  • U moet TotalFlow Prep openen voordat u afbeeldingen en tekst van het systeemklembord in een taak kunt plakken.

• De functie Plakken speciaal is alleen beschikbaar in de weergave Pagina bewerken.

• De functie Plakken speciaal ondersteunt afbeeldingen met een PNG-, TIFF-, JPEG- en GIF-bestandsindeling.

• Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

Ga als volgt te werk om een afbeelding of tekst van het systeemklembord naar een taak te plakken:
  1. Open de doelpagina in de weergave Pagina bewerken.
  2. Kopieer de afbeelding of tekst van een extern programma naar het systeemklembord. Selecteer de tekst of afbeelding en druk op Ctrl+C.
  3. Plaats de cursor op de doelpagina.
  4. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Plakken speciaal in het menu. De afbeelding of tekst wordt van het systeemklembord naar de pagina gekopieerd.

Opmerking: Als tekst van het systeemklembord wordt gekopieerd, wordt de tekstopmaak, zoals vet, cursief of onderstreept, verwijderd. De tekstopmaak kan met de tekstbewerkingsfunctie in TotalFlow Prep opnieuw worden aangebracht. Zie Tekst bewerken voor meer informative.