Het formaat van een afbeelding wijzigen

Ga als volgt te werk om het formaat van de afbeelding te wijzigen met fixeerpunten:
  1. Klik op de afbeelding om deze te selecteren.
  2. Klik op een fixeerpunt, houd deze vast en sleep de afbeelding naar het gewenste formaat.
    Formaat van een afbeelding wijzigen.
    Opmerking:
  • De vergrendelingsknop Verhoudingen behoudenVergrendelpictogram op de werkbalk beperkt de verhouding van de breedte en hoogte als het formaat van de afbeelding wordt gewijzigd. De vergrendelingsknop Verhoudingen behouden is standaard ingeschakeld.

Vergrendelingsknop Verhoudingen behouden.
  • Naast de vergrendelingsknop Verhoudingen behouden kunt u afbeeldingsverhoudingen ook beperken door de Shift-toets ingedrukt te houden terwijl u een fixeerpunt versleept.