Blanco pagina's invoegen

U kunt blanco pagina's uit de paginalijst invoegen.
Ga als volgt te werk om een blanco pagina in te voegen:
  1. Selecteer de doelpagina in de paginalijst.
    Belangrijk: Als de blanco pagina is ingevoegd, wordt deze vóór de doelpagina geplaatst.
  2. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Blanco pagina invoegen in het menu.
    Blanco pagina's invoegen
    Opmerking: In de Lijstweergave kunt u ook over de doelpagina bewegen en dan op Pagina invoegen-knop klikken, de Pagina invoegen-knop.
    De ingevoegde pagina heeft dezelfde papierinstellingen als de doelpagina. Als de doelpagina een papieruitzondering heeft, gebruikt de ingevoegde pagina de papierinstelling die is ingesteld voor de taak.