Stap 3: Het papier en de invoerlade instellen

In deze stap geeft u aan welk papier u voor de taak wilt gebruiken.
  1. Zorg ervoor dat de printer die u wilt gebruiken, geselecteerd is in het printermenu.
  2. Open op de werkbalk het papierselectiemenu en selecteer in het scherm Papier selecteren het papier dat u voor afdrukken wilt gebruiken.
    De sectie Geplaatst papier geeft het papier weer dat op dat moment in de printerladen is geplaatst.
    Papier instellen
  3. Open op de werkbalk het menu Lade selecteren en selecteer de invoerlade waar het papier in is geplaatst.
    Lade selecteren
Verwijzing: Voor meer informatie over het instellen van papierinstellingen, zie Papierinstellingen specificeren.