Een kop- en voettekst toevoegen

U kunt een kop- en voettekst aan een document toevoegen, voordat u het document afdrukt.
Kop- en voettekst
Ga als volgt te werk om een kop- en voettekst toe te voegen:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Pagina-inhoud.
    Open de sectie Pagina-inhoud
  2. Klik Pagina-inhoud op het paneel Kopteksten/voetteksten.
    Sectie Pagina-inhoud
  3. Configureer op het scherm Kopteksten/voetteksten de instellingen voor de kop- en voettekst die voor de taak vereist zijn.
    Als de taak is ingesteld om beide zijden van het vel te bedrukken, kunt u dezelfde instellingen voor beide zijden opgeven of verschillende instellingen voor de achterzijde.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

Scherm Kop-/voettekst
    Opmerking: Om alle wijzigingen ongedaan te maken en terug te keren naar de standaardinstellingen, klikt u op Resetten.
  4. Klik op OK.
    U kunt een voorvertoning van uw instellingen bekijken in de werkruimte.