Een Custom Printer Definition File verwijderen

1. In de tabel op de hoofdpagina beweegt u met de cursor over het aangepaste printerdefinitiebestand dat u wilt verwijderen en klikt u op de knop Verwijderen, de knop Verwijderen.
    Er wordt een waarschuwing weergegeven.
  2. Klik op YES.
    Het geselecteerde aangepaste printerdefinitiebestand wordt uit Printer Connector verwijderd.
Opmerking: Nadat u het aangepaste printerdefinitiebestand heeft verwijderd, kunt u het aangepaste verwijderde printerdefinitiebestand niet langer gebruiken om nieuwe printers aan te maken. Maar alle printers die al zijn aangemaakt met dit aangepaste printerdefinitiebestand werken nog steeds.