Pagina's aan het begin van een hoofdstuk plakken

Ga als volgt te werk om pagina's aan het begin van een hoofdstuk te plakken:
  1. Selecteer de pagina in de paginalijst.
    • Om meerdere pagina's te selecteren, houdt u de Ctrl-knop ingedrukt en klikt u op iedere pagina die u wilt selecteren.
    • Om een paginabereik te selecteren, klikt u op de eerste pagina in het bereik en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste pagina in het bereik klikt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Kopiëren of Knippen in het menu.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de titel van het hoofdstuk en selecteer Pagina's plakken.
    Pagina's in een hoofdstuk plakken