Pagina's kopiëren, knippen en plakken

Ga als volgt te werk om pagina's te kopiëren, knippen en plakken:
  1. Selecteer de pagina in de paginalijst.
    • Om meerdere pagina's te selecteren, houdt u de Ctrl-knop ingedrukt en klikt u op iedere pagina die u wilt selecteren.
    • Om een paginabereik te selecteren, klikt u op de eerste pagina in het bereik en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste pagina in het bereik klikt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Kopiëren of Knippen in het menu.
    Pagina's kopiëren/knippen
    Opmerking: U kunt ook op Ctrl+C drukken om te kopiëren en op Ctrl+X om te knippen.
  3. Selecteer de doelpagina.
    Belangrijk: Als gekopieerde pagina's zijn geplakt, worden ze vóór de doelpagina ingevoegd.
    Als de taak Normaal of Groeperen impositie heeft, kunt u ook een doelvel selecteren in de Velweergave.
  4. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Plakken in het menu.
    Pagina's plakken
    Opmerking: U kunt ook op Ctrl+V drukken.
Om een actie ongedaan te maken, klikt u op Ongedaan maken-knop, de knop Ongedaan maken.