Aangepaste papieren importeren

U kunt papieren importeren die als XML-bestanden geëxporteerd zijn met TotalFlow Prep of met de exportfunctionaliteit van het papier die op bepaalde printers met EFI Fiery-controllers beschikbaar is.
    Opmerking:
  • Voor meer informatie over de functies die beschikbaar zijn op uw printer, zie de documentatie van de printer.

• Of de papieren nu geëxporteerd worden vanuit TotalFlow Prep of van een printer, de papieren worden geïmporteerd als aangepaste papieren.

• Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

Ga als volgt te werk om aangepaste papieren te importeren:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Papiercatalogus.
  2. Klik in het scherm Papiercatalogus op de knop Importeren....
    Scherm Papiercatalogus — Importeren...
  3. Blader in het dialoogvenster Openen naar een XML-bestand voor een papierinstelling, selecteer deze en klik op Openen.
    Als een geïmporteerde papiersoort dezelfde naam heeft als een bestaande papiersoort in de papiercatalogus, wordt tussen haakjes een numerieke waarde aan de naam toegevoegd.