Een extern programma gebruiken om de PDF van een volledige taak te bewerken

U kunt de gehele inhoud van een taak als een enkele PDF in een ander programma bewerken.
    Belangrijk:
  • Nadat de bewerkingen zijn toegepast, kan het formaat van de pagina's wijzigen van Afbeelding-PDF naar Object-PDF. Daardoor kunt u geen afbeeldingen op deze pagina's meer bewerken, zelfs niet als het origineel een afbeelding was.

• Pas geen beveiligingsinstellingen toe op de PDF, zoals wachtwoorden of verificatie-instellingen.

Ga als volgt te werk om een extern programma te gebruiken om alle originele pagina's in de taak te combineren tot een PDF-bestand:
  1. Klik met de rechtermuisknop in de paginalijst op een pagina en klik in het menu op Originele PDF bewerken.
    U kunt op de menubalk ook op Bewerken Originele PDF bewerken klikken.
    PDF bewerken

Het externe programma wordt in een nieuw venster geopend.

2. Bewerk de PDF in het externe programma en sla de wijzigingen op met Opslaan.
    Als u de optie Opslaan als... gebruikt, worden de wijzigingen niet op de taak toegepast.
  3. Klik in TotalFlow Prep, in het dialoogvenster extern programma, op OK om de bewerkingen toe te passen.