Een pagina naar een tabblad converteren

Ga als volgt te werk om een pagina naar een tabblad te converteren:
  1. Selecteer een pagina in de paginalijst.
    • Om meerdere pagina's te selecteren, houdt u de Ctrl-knop ingedrukt en klikt u op iedere pagina die u wilt selecteren.
    • Om een paginabereik te selecteren, klikt u op de eerste pagina in het bereik en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste pagina in het bereik klikt.
  2. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Tabbladen Naar tabblad converteren in het menu.
    Converteer een pagina naar een tabblad.
      Belangrijk:
    • De pagina-inhoud wordt richting van de tab verplaatst wanneer een pagina naar een tabblad is geconverteerd.

• Voor- of achterbladen kunnen niet tot een tabblad worden geconverteerd.

• Een tussenvoegvel kan niet naar een tabblad worden geconverteerd.

• Naar tabblad converteren wordt uitgeschakeld voor Boekje- en Groeperen-impositie.

• Geconverteerde tabbladen blijven in de taak wanneer deze zijn aangemaakt voordat de impositie is gewijzigd in Groeperen - Uniek of Groeperen - Herhalen.

• Geconverteerde tabbladen worden gewijzigd in normale pagina's als de impositie is ingesteld op Boekje of Groeperen - Snelheid.