Pagina's verwijderen

U kunt pagina's verwijderen in de paginalijst.
Pagina's verwijderen:
  1. Selecteer de pagina in de paginalijst.
    • Om meerdere pagina's te selecteren, houdt u de Ctrl-knop ingedrukt en klikt u op iedere pagina die u wilt selecteren.
    • Om een paginabereik te selecteren, klikt u op de eerste pagina in het bereik en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste pagina in het bereik klikt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen in het menu of druk op de toets Verwijderen.
    Pagina's verwijderen
    Opmerking: In de Lijstweergave kunt u ook met uw cursor over een pagina gaan en op Pagina verwijderen-knop, de knop Pagina verwijderen, klikken.
Om een verwijdering ongedaan te maken, klikt u op Ongedaan maken-knop, de knop Ongedaan maken.