Stap 2: Een ander document invoegen

In deze stap voegt u een ander oefenbestand (6.jpg) in de taak in die u heeft aangemaakt.
  1. Klik in de paginalijst met de rechtermuisknop op de laatste pagina en selecteer Nieuwe pagina's invoegen in het menu.
    Bezig met invoegen van nieuwe pagina's
  2. Klik in het dialoogvenster Pagina's invoegen op Bestanden toevoegen.
    Pagina's invoegen Dialoogvenster — Bestanden toevoegen
  3. Ga in het dialoogvenster Openen naar de map samples, selecteer het bestand 6.jpg en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen
  4. Klik in het dialoogvenster Pagina's invoegen op OK.
    Pagina's invoegen Dialoogvenster — OK
Verwijzing: Voor meer informatie over het invoegen van nieuwe pagina's in een taak, zie Pagina's uit bestaande of gescande bestanden invoegen.