Een taak bouwen van bestaande bestanden

Een taak bouwen uit bestaande bestanden:
  1. Open TotalFlow Prep en klik op Taak bouwen in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Taak bouwen
    Opmerking: Als er al een taak geopend is in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Taak bouwen om een nieuwe taak op te bouwen.
  2. Klik in het dialoogvenster Taak bouwen op de knop Bestanden toevoegen.
    Taak bouwen — Bestanden toevoegen
    Opmerking: U kunt ook bestanden uit een Windows-map naar het dialoogvenster Taak bouwen slepen.
  3. Zoek in het dialoogvenster Openen naar de bestanden die u aan de taak wilt toevoegen, selecteer ze en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen

Er worden standaard alleen ondersteunde bestanden weergegeven. Om alle bestanden in de map weer te geven, selecteert u Alle bestanden in plaats van Aangepaste bestanden naast het veld Bestandsnaam.

Als het bestand beveiligd is met een wachtwoord, wordt u verzocht om het wachtwoord in te voeren voordat u het bestand aan de taak kunt toevoegen.

4. Herhaal voorgaande twee stappen om alle bestanden toe te voegen die vereist zijn voor de taak.
    U kunt ook bestanden van een scanner importeren en ze aan de taak toevoegen. Zie Een taak bouwen van gescande bestanden voor meer informatie.
  5. Optioneel: Maak in het dialoogvenster Taak bouwen de nodige aanpassingen en configureer extra instellingen voor de bestanden.
    Taak bouwen — Bestandsinstellingen
    • Om de bestanden in een taak opnieuw in te delen, sleept u een bestand en zet u deze voor of achter andere bestanden in de lijst neer.
    • Om op te geven welke pagina's moeten worden opgenomen voor bestanden met meerdere pagina's, voert u de vereiste paginanummers of paginabereiken in de kolom Paginabereik in.

Voer meerdere pagina's of paginabereiken in, gescheiden door komma's.

• Als u meerdere kopieën van een bestand wilt opnemen, voert u het gewenste aantal kopieën in de kolom Kopieën in.
    • Om een bestand uit de lijst te verwijderen, moet u de cursor over het bestand bewegen en op Verwijderen klikken, de knop Verwijderen.
    • Om de instellingen toe te passen op een geregistreerde vooraf ingestelde instelling als de taak wordt aangemaakt, schakelt u de optie Vooraf ingestelde instelling toepassen in en selecteert u een vooraf ingestelde instelling uit de lijst.
    • Om tabblad- of hoofdstukinstellingen automatisch toe te passen als de taak wordt aangemaakt, schakelt u de optie Tabbladen en hoofdstukken automatiseren in.

U kunt tabbladen en hoofdstukken aanmaken gebaseerd op de bestanden in de taak of gebaseerd op PDF-bladwijzers. Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

6. Klik op de knop Aanmaken.
    Opmerking: Als er al een taak in TotalFlow Prep is geopend, wordt de nieuwe taak in een nieuw venster geopend.