Een afbeelding toevoegen

U kunt JPEG-, PNG-, of TIFF-afbeeldingen aan een pagina toevoegen. Andere bestandsindelingen voor afbeeldingen worden niet ondersteund.
Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
Ga als volgt te werk om een afbeelding toe te voegen:
  1. Klik op de werkbalk op Afbeeldingstool., de knop Hulpmiddel Afbeelding.
    De lijst Afbeelding kiezen... wordt weergegeven.
    Opmerking: Nadat u afbeeldingen aan de taak heeft toegevoegd, wordt de lijst gevuld met onlangs gebruikte afbeeldingsbestanden.
  2. Selecteer een afbeelding uit de bestandsbrowser.
    De afbeelding selecteren.
    Opmerking: De afbeelding wordt standaard gecentreerd op de pagina.