Printers toevoegen

U kunt nieuwe printers registreren in het scherm Printerbeheer.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u voor het registreren van een printer controleert of de computer en de printer correct op het netwerk zijn aangesloten. Voor meer informatie over printers die compatibel zijn met deze toepassing, zie het Printer Connector Leesmij-bestand. Voor meer informatie over het aansluiten van de printer op het netwerk, zie de documentatie van de printer.
Ga als volgt te werk om een printer toe te voegen:
  1. Ga naar Instellingen Printerbeheer.
    Instellingen Menu — Printerbeheer
    Opmerking: U kunt het scherm Printerbeheer ook rechtstreeks openen vanuit de menubalk via het printerselectiemenu.
  2. In het scherm Printerbeheer klikt u op Printer toevoegen.
    Scherm Printerbeheer — Printer toevoegen
  3. Volg in het scherm Printer toevoegen de volgende stappen:
    Printer toevoegen Scherm — Printer toevoegen
    1. Voer een weergavenaam in voor de printer in het veld Printernaam.
      U kunt maximaal 32 bytes invoeren.
    2. Selecteer onder Printertype de optie Standaardprinter.
    3. Configureer de overige printerinstellingen op de tabbladen Algemeen en SNMP.
      Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
        Opmerking:
      • Zorg ervoor dat SNMP op de printer geactiveerd is. Voor meer informatie, zie de documentatie van de printer.

• De geconfigureerde SNMP-instellingen moeten overeenkomen met de instellingen op de printer.

4. Klik op OK.