Een geselecteerd gebied verplaatsen

U kunt een gebied van een afbeeldingspagina selecteren en verplaatsen.
Verplaats afbeelding in gebied.
    Belangrijk:
  • U kunt Hulpmiddel Gebied verplaatsen alleen gebruiken wanneer het originele bestandstype Afbeelding-PDF is.

• Het Hulpmiddel Gebied verplaatsen is alleen beschikbaar in de weergave Pagina bewerken.

• Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

Een gebied van een afbeeldingspagina selecteren en verplaatsen:

1. Klik met de rechtermuisknop op een pagina en selecteer Pagina bewerken in het menu of dubbelklik op de pagina om deze te openen in de weergave Pagina bewerken.
  2. Klik op de werkbalk op Hulpmiddel Gebied verplaatsen, de knop Hulpmiddel Gebied verplaatsen.
    De cursor verandert van een pijl in een dradenkruis.
  3. Klik ergens op de afbeelding en versleep hem. Er verschijnt een blauwe markering rond het geselecteerde gebied met meerdere fixeerpunten. Gebruik de fixeerpunten om de grootte van het geselecteerde gebied te wijzigen.
    Opmerking: Het formaat van het geselecteerde gebied kan niet worden gewijzigd nadat het is verplaatst.
  4. Klik op het geselecteerde gebied.
    Het kruisje verandert in een cursor en de formaatinstellingen worden toegepast.
    Geselecteerd gebied verplaatsen.
  5. Sleep het gebied naar de gewenste locatie op de pagina.
      Opmerking:
    • Nadat het geselecteerde gebied is verplaatst kan deze niet aangepast of opnieuw verplaatst worden.

• Het geselecteerde gebied kan alleen op dezelfde pagina verplaatst worden. Het kan niet naar andere pagina's in de taak verplaatst worden.

• Om het geselecteerde gebied op meerdere pagina's te verplaatsen, zie Een geselecteerd gebied verplaatsen op meerdere pagina's.

6. Om het geselecteerde gebied te centreren, klikt u met de rechtermuisknop op het gebied en selecteert u Centreren en dan Horizontaal, Verticaal of Beide in het menu.
Opmerking: Gebruik knop Ongedaan maken, de knop Ongedaan maken, om het geselecteerde gebied aan te passen als het is verplaatst.