Werkbalk

De werkbalk biedt snel toegang tot de frequent gebruikte functies voor het bewerken van pagina's en het instellen van taakeigenschappen.
Werkbalk

Deze functies zijn beschikbaar op de werkbalk:

• Ongedaan maken-knop Ongedaan maken- en Opnieuw uitvoeren-knop Opnieuw uitvoeren-knoppen

Hiermee kunt u wijzigingen in de taak ongedaan maken en opnieuw uitvoeren.

• Hulpmiddel Selecteren-knop Hulpmiddel Selecteren

Hiermee kunt u pagina's in de taak selecteren en bewerken.

• Hulpmiddel Masker-knop Hulpmiddel Masker, Hulpmiddel Tekst-knop Hulpmiddel Tekst en Hulpmiddel Afbeelding-knop Hulpmiddel Afbeelding

Hiermee kunt u maskers, tekst en afbeeldingen in een pagina invoegen.

• Hulpmiddel Gebied verplaatsen-knop Hulpmiddel Gebied verplaatsen

Hiermee kunt u een geselecteerd gebied naar een andere plaats op de pagina verplaatsen.

• Hulpmiddel Bijsnijden-knop Hulpmiddel Bijsnijden

Hiermee kunt u een pagina bijsnijden.

• Hulpmiddel Paginaformaat wijzigen-knop Hulpmiddel Paginaformaat wijzigen

Hiermee kunt u het paginaformaat wijzigen.

• Hulpmiddel Pagina draaien-knop Hulpmiddel Pagina draaien

Hiermee kunt u een pagina draaien.

• Menu Overlays Overlays

Hiermee kunt u geregistreerde overlays toepassen en beheren.

• Het menu Papierselectie Het menu Papierselectie

Selecteer hier het papier voor de taak.

• Het menu Ladeselectie Het menu Ladeselectie

Selecteer de lade waarin het taakpapier zich bevindt. De lijst met laden is afhankelijk van de geselecteerde printer voor de taak.

• Menu Afdrukzijde Afdrukzijde

Geef aan op welke zijde van het blad moet worden afgedrukt en de richting waarin de vellen worden geopend.

• Menu Richting Richting

Geef aan welke pagina's een verticale of horizontale lay-out hebben.

• Menu Nieten Nieten

Geef een nietoptie op voor de taak.

• Menu Kleur/zwart-wit Kleur/zwart-wit

Geef op of de taak afgedrukt moet worden in zwart-wit of volledig in kleur. De beschikbare opties voor deze instelling zijn afhankelijk van de geselecteerde printer voor de taak.

• Kopieën:-veld Kopieën:

Geef het aantal kopieën op.