Thema's voor tabs met aflooprand toepassen, bewerken en aanmaken

Thema's slaan de tabs met aflooprand en tekstopmaak op, zodat ze snel en eenvoudig op alle tabbladen kunnen worden toegepast. U kunt kiezen uit een verzameling met vooraf gedefinieerde thema's of een thema aanpassen en opslaan.
    Opmerking:
  • Thema's slaan de volgende instellingen op:
    • Tekstrichting, -positie, -uitlijning en -opmaak
    • Rotatie, positie en schaal van de afbeelding
    • Lettertypekleur, vormopvullingskleur, randkleur van de vorm of kleurenpatronen. Kleurpatronen omvatten de lettertypekleur, vormopvullingskleur en de randkleur van de vorm.
  • Thema's slaan geen ingevoegde tekst, afbeeldingen of vooraf ingestelde instellingen van tabs met aflooprand op.
Ga als volgt te werk om een thema toe te passen:
  1. Klik in het scherm Tabs met aflooprand op de Thema's-knop, de knop Thema's, op de werkbalk.
  2. Selecteer een thema.
    De instellingen worden toegepast op alle tabs met aflooprand in de taak.
      Opmerking:
    • Wanneer u een thema toepast met een kleurenpatroon, wordt het kleurenpatroon automatisch voor alle tabs met aflooprand herhaald.