Lettertypekleur wijzigen

Opmerking: De kleurwijziging wordt op alle tekst in het tekstvak toegepast en kan niet op afzonderlijke tekens worden toegepast.
Ga als volgt te werk om de kleur van het lettertype te wijzigen:
  1. Klik op het tekstvak en markeer de tekst om deze te selecteren.
  2. Klik op Kleurtool, de kleurselectietool op de werkbalk.
  3. Selecteer een van de vooraf gedefinieerde kleuren of voer standaardwaarden in de invoervelden in.
    Opmerking: U kunt ook gebruikmaken van de kleurselectietool om een kleur te selecteren voor objecten in de werkruimte.