Kleurinstellingen specificeren

U kunt specificeren of de taak in zwart-wit of in kleur wordt afgedrukt.
Belangrijk: De beschikbare opties voor het instellen van de kleur zijn afhankelijk van de voor de taak geselecteerde printer.
Kleurinstellingen voor de taak specificeren:
  1. Klik op de Kleur/zwart-wit-knop, de knop Kleur/zwart-wit, op de werkbalk.
    Kleur/zwart-wit Menu
  2. Selecteer één van de beschikbare kleuropties:
    • Zwart-wit: Hiermee wordt de taak in zwart-wit afgedrukt.
    • Kleur: Hiermee wordt de taak in kleur afgedrukt.
    Opmerking: Als u naar een kleurenprinter overschakelt, wordt de instelling Kleur/zwart-wit automatisch gewijzigd in Kleur.
Verwijzing: U kunt ook kleurinstellingen voor individuele vellen specificeren. Voor meer informatie over kleuruitzonderingen, zie Kleuruitzonderingen specificeren.