Vooraf ingestelde tabs met aflooprand beheren

U kunt in de lijst met vooraf ingestelde instellingen vooraf ingestelde tabs met aflooprand selecteren, bewerken, opslaan en verwijderen.
  • Selecteer een vooraf ingestelde tab met aflooprand door op de naam van een vooraf ingestelde instelling in de lijst Vooraf ingestelde instelling te klikken.

• Klik op Verwijderen-pictogram, het pictogram Verwijderen, om de vooraf ingestelde tab met aflooprand te verwijderen.

• Klik op Instellingen als vooraf ingestelde instelling opslaan in de lijst Vooraf ingestelde instelling om de instellingen voor tabs met aflooprand op te slaan als een vooraf ingestelde instelling. Het dialoogvenster Vooraf ingestelde instelling opslaan verschijnt.

Belangrijk: De functie Instellingen als vooraf ingestelde instelling opslaan slaat niet alle instellingen van de tab met aflooprand op. Alleen Tabbladen per set, Patroon, Tablengte, Marges, Rand, Tussenruimte tabs en Tabdiepte worden opgeslagen als een vooraf ingestelde instelling.
  • Klik op Vooraf ingestelde instellingen beheren in de lijst Vooraf ingestelde instelling om bestaande vooraf ingestelde instellingen te bekijken, te bewerken of te verwijderen.