Kleuruitzonderingen specificeren

U kunt verschillende kleurinstellingen toepassen voor specifieke pagina's of vellen in de taak.
Ga als volgt te werk om kleuruitzonderingen op te geven:
  1. Selecteer de doelpagina's in de paginalijst of de doelvellen in Velweergave.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de selectie, vervolgens op Kleur/zwart-wit en selecteer Kleur of Zwart-wit.
    Kleuruitzondering instellen

Selecteer de pagina's of vellen om de kleuruitzondering te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de selectie en dan op Kleur/zwart-wit Resetten naar taakinstelling.