Gebruikersinterface TotalFlow Prep

TotalFlow Prep biedt een uitgebreide en intuïtieve gebruikersinterface voor het samenstellen, bewerken en voorbereiden van taken voor de uitvoer.
Overzicht gebruikersinterface

De gebruikersinterface bevat de volgende gebieden:

1. Menubalk met bestandsbeheer, configuratie, taakbewerking, vooraf ingestelde instellingen en afdrukopties.

2. Werkbalk voor snelle toegang tot frequent gebruikte functies.

3. Paginalijst voor een gemakkelijke navigatie door de pagina's van de taak en voor het beheren van de taakinhoud en taaklay-out.

4. Werkruimte met verschillende lay-outopties voor het weergeven en bewerken van de pagina's en vellen in de taak.

5. Instellingengebied voor het configureren van taakinstellingen, zoals impositie, afwerking, voor-/achterbladen, tussenbladen, tussenvoegvellen, kop- en voetteksten, paginanummering, paginastempels en tabs met aflooprand. U kunt ook ruis van gescande documenten verwijderen, scheve pagina's rechtzetten en de pagina-inhoud uitlijnen.

Optioneel kunt u de TotalFlow Prep-gebruikersinterface in hoog contrast weergeven. Met een hoog contrast zijn pictogrammen beter zichtbaar en is tekst beter leesbaar. Om hoog contrast aan te zetten, gaat u naar Instellingen Voorkeuren Display en vinkt u het selectievakje Gebruik een thema met een hoog contrast aan.