Wanneer er een melding wordt weergegeven

Dit hoofdstuk verklaart zeer belangrijke berichten. Als een melding wordt weergegeven die niet wordt verklaard in deze sectie, dient u de instructies in de melding te volgen. Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan de melding en de foutcode en neem contact op met uw onderhoudsvertegenwoordiger.
Opmerking: In de onderstaande tabellen is de code, die wordt weergegeven na de tekst van de melding, een unieke identificatie voor de melding. De codes die worden weergegeven in de kolom Berichtcode identificeren de specifieke context van de fout en de mogelijke oplossingen.

Taken aanmaken en openen

Bericht

Berichtcode

Actie en verwijzing

Een nieuwe taak aanmaken is mislukt. (101019)

Origineel bestand/Gescande gegevens {0} opnemen in de taak is mislukt. (101026)

2020900015

Zorg ervoor dat u de benodigde rechten heeft om het opgegeven bestand te lezen.

2020302111

Zie Ondersteunde bestandsindelingen en controleer of deze toepassing de bestandsindeling ondersteunt.

2020302112

Controleer of de grootte en resolutie van het afbeeldingsbestand worden ondersteund en of dat de X- en Y-resoluties van de afbeelding hetzelfde zijn.

Voor meer informatie over de ondersteunde afbeeldingsformaten, zie Ondersteunde afbeeldingsindelingen en -afmetingen.

2020700003

Als er niet genoeg vrije ruimte op de harde schijf aanwezig is, vergroot dan de hoeveelheid vrije ruimte. Voor meer informatie over de vereiste ruimte op de harde schijf, zie de Installatiehandleiding.

De vooraf ingestelde instellingsinformatie bijwerken is mislukt. (106010)

2000200102

Er kon geen nieuwe map worden gecreëerd.

Controleer de volgende punten en geef een geldige map op:

• Heeft u de benodigde rechten voor toegang tot de opgegeven map?

• Heeft u een alleen-lezen map opgegeven? Bijvoorbeeld een map op een cd-rom?

PDF-conversie door het TotalFlow PDF-stuurprogramma is mislukt.

1. Zie Ondersteunde bestandsindelingen en controleer of deze toepassing de bestandsindeling ondersteunt.

2. Als de instellingen van het TotalFlow PDF-stuurprogramma zijn gewijzigd, dient u het TotalFlow PDF-stuurprogramma opnieuw te installeren. Voor meer informatie, zie de Installatiehandleiding.

3. Als het probleem kan worden opgelost in stap 1 of 2, kan het bestand beschadigd zijn. Controleer of het bestand geopend kan worden in de toepassing waarmee het is aangemaakt.

Scannen is geannuleerd. (107003)

Als het scannen niet is geannuleerd en dit bericht wordt weergegeven, voer het scannen dan nogmaals uit.

Kan niet scannen. Controleer de scannerverbinding en de instellingen van het stuurprogramma.

• Zorg ervoor dat het scannerstuurprogramma door TotalFlow Prep wordt ondersteund.

Voor meer informatie over de stuurprogramma's die worden ondersteund, zie het Leesmij-bestand van Printer Connector.

• Zorg ervoor dat het scannerstuurprogramma correct geconfigureerd is.

Voor meer informatie over de installatie van het stuurprogramma en de configuratieprocedure, zie de documentatie van uw stuurprogramma's.

• Controleer of de scanner op het netwerk is aangesloten en klaar voor gebruik is.

Taakinformatie is niet beschikbaar. (101007)

Miniaturen zijn niet beschikbaar. (104001)

Er is misschien onvoldoende geheugen aanwezig om het document te verwerken. Als u onvoldoende geheugen heeft, moet u andere toepassingen afsluiten.

Het wachtwoord is onjuist. Probeer nogmaals. (101006)

Voer het correcte wachtwoord voor het bestand in.

Kan TotalFlow Prep niet opstarten, omdat er al een ander TotalFlow Prep-exemplaar actief is.

Start TotalFlow Prep opnieuw op om het probleem op te lossen.

Afdrukken en printers

Bericht

Berichtcode

Actie en verwijzing

De taak afdrukken is mislukt. (101041)

Een nieuwe taak aanmaken is mislukt. Apparaat toewijzen aan de taak is mislukt. (101022)

Een nieuwe taak aanmaken is mislukt. Informatie over apparaatondersteuning is niet beschikbaar. (101023)

Informatie over apparaatondersteuning is niet beschikbaar. (101011)

Verbinding maken met het apparaat is mislukt. (202038)

De taak aanmaken is mislukt. Onbekende fout. (101018)

2000400110

2000400114

2000600105

2000400144

2000400133

2000400117

2000400156

Controleer het volgende:

• Staat de printer aan?

• Is de printer op een netwerk aangesloten?

• Is er een fout opgetreden in de printer?

Informatie over apparaatondersteuning is niet beschikbaar. (101061)

Informatie over apparaatondersteuning is niet beschikbaar. (101011)

Er is een HTTP-fout opgetreden. (101012)

Er is een HTTP-fout opgetreden. (101055)

De printer toevoegen is mislukt. Het apparaat wordt niet ondersteund. (102021)

Printer toevoegen is mislukt. Geen toegang tot de printer. (102023)

De verbindingsinstellingen van de printer bijwerken is mislukt. (102009)

De printerinstellingen of de verbindingsinstellingen van de printer bijwerken is mislukt. (102011)

De printer toevoegen is mislukt. Controleer of de printerinformatie en verbindingsinstellingen juist zijn. (102025)

De printerstatus is onbekend. (101058)

De taak openen is mislukt. De printerstatus is onbekend. (101010)

2000400109

2000400134

• Zorg ervoor dat de verbindingsinstellingen die u heeft ingevoerd, toen u de printer heeft toegevoegd, correct zijn.

• Klik op Printerbeheer in het menu Instellingen om de verbindingsdetails en statusinformatie voor geregistreerde printers weer te geven. Klik op Bewerken-knop, de knop Bewerken, naast een printer om de instellingen weer te geven of te bewerken.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

• Controleer of het printermodel wordt ondersteund. Voor meer informatie, zie het Printer Connector Leesmij-bestand.

2000400114

2000400115

De verbinding met de server waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd, kan verbroken zijn.

Controleer het volgende:

• Staat de server aan?

• Is de server op het netwerk aangesloten?

• Is TotalFlow Production Manager juist gestart? Zo niet, start de server dan opnieuw op.

• Kunt u afdrukken via TotalFlow Production Manager?

Er kan zich een HTTP-fout voordoen, omdat de systeembelasting tijdelijk groter wordt wanneer TotalFlow Prep taken verzendt naar TotalFlow Production Manager. Wacht totdat de systeembelasting gedaald is en probeer de taken opnieuw te versturen.

2000400102

2000400132

2000400144

Controleer het volgende in TotalFlow Production Manager:

• Is er een geschikte workflow aanwezig in TotalFlow Production Manager?

• Is de workflow aan een fysieke printer gekoppeld?

• Kunt u afdrukken vanaf de fysieke printer die gekoppeld is aan TotalFlow Production Manager?

Voor meer informatie, zie de documentatie voor TotalFlow Production Manager.

2000400128

2000400130

Controleer of er geen fout is opgetreden in de printer.

Controleer alle geregistreerde printers als De verbindingsinstellingen van de printer bijwerken is mislukt. wordt weergegeven.

2000400103

Voer de bewerking opnieuw uit als de afdruktaken op de opgegeven printer zijn voltooid.

Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep

Bericht

Berichtcode

Actie en verwijzing

De taak openen is mislukt. Onbekende fout. (101000)

Kan de taak niet openen, omdat het bestand ongeldig is. Onbekende fout. (101001)

De taak openen is mislukt. Mogelijk is het bestand corrupt of wordt het bestandstype niet ondersteund. (101002)

Een sessie met de service tot stand brengen is mislukt. (100002)

2000024103

2021217104

2021217106

2000900101

2000900102

Kan het JDF-bestand niet uit TotalFlow Production Manager of uit TotalFlow Print Server ophalen. Het JDF-bestand is mogelijk beschadigd of het bestandstype wordt niet ondersteund.

• Controleer of TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server juist is geconfigureerd.

• Zorg ervoor dat u voldoende rechten heeft om toegang te krijgen tot het bestand.

• Controleer of de versie van TotalFlow Prep compatibel is met de versie van TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server.

Kan de printerinformatie van TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server niet verkrijgen. (102015)

2000024102

2000000107

Kan de apparaatmogelijkheden niet uit TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server ophalen of het bestand is mogelijk beschadigd.

• Controleer of de volledige computernaam van TotalFlow Production Manager kan worden omgezet in een IP-adres.

• Controleer of TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server juist is geconfigureerd.

De taak naar de toepassing versturen is mislukt. Onbekende fout. (101037)

2000024104

TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server wordt gestopt voordat de taak wordt verzonden.

Start TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server opnieuw op, bewerk de taak en sla deze opnieuw op.

Verbinding maken met de server is mislukt.

2000000001

Tijdens het bewerken van een taak is de TotalFlow Prep-service gestopt.

Start de TotalFlow Prep-service opnieuw op en probeer het opnieuw.

De sessie met de service beëindigen is mislukt. (100003)

(Dit bericht wordt niet op de gebruikersinterface van TotalFlow Prep weergegeven, maar wordt naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server teruggestuurd.)

2000900103

De gebruikersinterface van de browser is niet normaal afgesloten.

Open de gebruikersinterface van de browser opnieuw en controleer of deze correct werkt.

Er is een onbekende fout opgetreden. (300000)

De verbinding met TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server is mogelijk mislukt.

• Controleer of TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server juist is geconfigureerd.

• Controleer de internetverbinding.

• Zorg ervoor dat alle vereiste services actief zijn.

Taken opslaan

Bericht

Berichtcode

Actie en verwijzing

Het PDF-bestand opslaan is mislukt. (101040)

De taak opslaan als RJF is mislukt. Onbekende fout. (101036)

2000600001

• Controleer of de lengte van het absolute pad 260 tekens of minder bedraagt.

• Zorg ervoor dat de map waarin u het bestand wilt opslaan niet alleen-lezen is.

Andere problemen

Bericht

Berichtcode

Actie en verwijzing

Voorkeursinformatie niet beschikbaar. (105003)

De voorkeursinformatie bijwerken is mislukt. (105004)

2090400105

1. Start uw computer opnieuw op.

2. Als het probleem in stap 1 niet is opgelost, is het instellingenbestand mogelijk beschadigd.

Kan geen verbinding maken met de RICOH TotalFlow Prep-service. Zorg ervoor dat de service is gestart en probeer het nogmaals.

De TotalFlow Prep-service of Printer Connector-service is mogelijk nog niet gestart na het opnieuw opstarten van het systeem. Controleer of de services zijn gestart en probeer de toepassing nogmaals te openen.