Het maskertype wijzigen

Ga als volgt te werk om het type masker te wijzigen:
  1. Klik op het masker om het te selecteren.
  2. Klik op de werkbalk op Maskertype-knop, de knop Maskertype, en selecteer een type masker in de lijst:
    • Masker: Hiermee wordt de inhoud bedekt die zich in het geselecteerde gebied bevindt.
    • Omgekeerd masker: Hiermee wordt de inhoud bedekt die zich buiten het geselecteerde gebied bevindt.

Deze optie is bijvoorbeeld handig als u de randschaduwen van gescande documenten wilt verwijderen.