Voorbereiding

Tref de volgende voorbereidingen voordat u deze toepassing start.
  • Om met deze toepassing documenten af te drukken, moet u een printer registreren. Zorg ervoor dat de computer en de printer die u wilt gebruiken, correct op het netwerk zijn aangesloten.
    Voor meer informatie over printers die compatibel zijn met deze toepassing, zie het Printer Connector Leesmij-bestand. Voor meer informatie over het aansluiten van de printer op het netwerk, zie de documentatie van uw printer.
  • Om de taken via TotalFlow Production Manager af te drukken, moet u eerst TotalFlow Production Manager installeren en ervoor zorgen dat deze verbonden is met het netwerk.
    Voor meer informatie, zie de documentatie voor TotalFlow Production Manager.
  • Als de Windows-firewall is ingeschakeld, moet u de volgende programma's registreren als firewall-uitzonderingen om ervoor te zorgen dat ze niet geblokkeerd worden en dat de toepassing correct kan functioneren:
    • Installatiepad van deze toepassing\svc\jre\bin\java.exe
    • Installatiepad van deze toepassing\svc\bin\TwainAccessor.exe
    • Installatiepad van deze toepassing\svc\bin\impostrip\externals\ite\bin\win64\mongod.exe
    • Installatiepad van deze toepassing\svc\bin\impostrip\externals\ite\bin\win64\node.exe
    Als u het standaard installatiepad heeft geselecteerd tijdens de installatie van TotalFlow Prep, verwijst Installatiepad van deze toepassing naar de volgende map:
    • C:\Program Files\RICOH\TotalFlow Prep\
    Voor meer informatie over het registreren van firewalluitzonderingen, zie de Help-functie van Windows.
    Opmerking: Als u van een oudere versie van TotalFlow Prep heeft geüpgraded, wordt de nieuwe versie in dezelfde map als de vorige versie geïnstalleerd.