Stap 5: Een afbeelding op de pagina plaatsen

In deze stap plaatst u de afbeeldingsbestanden (L_A4.tif, R_A4.tif, L_LT.tif, R_LT.tif) op de randen van de pagina's.
  1. Klik op Uitzoomen-knop, de knop Uitzoomen, tot u de hele pagina in de werkruimte ziet.
  2. Klik op de werkbalk op Hulpmiddel Afbeelding-knop, de knop Hulpmiddel Afbeelding, en klik dan op Afbeelding kiezen....
    Werkbalk — Hulpmiddel Afbeelding
  3. Ga in het dialoogvenster Openen naar de map samples, selecteer het bestand L_A4.tif of L_LT.tif en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen

Zorg ervoor dat u de afbeelding selecteert, gebaseerd op het papier, dat u wilt gebruiken om de taak af te drukken:

• L_A4.tif voor A4-papier.

• L_LT.tif voor Letter-papier.

4. Selecteer de afbeelding, klik op Verhoudingen behouden-knop, de knop Verhoudingen behouden, en geef deze instellingen voor de positie en het formaat op:
    • Voer in het veld x0 mm (0 inch) in.

• Voer in het veld y0 mm (0 inch) in.

• Voer in het veld b22 mm (0,86 inch) in.

• Voer in het veld h297 mm (11 inch) in.

Afbeelding positioneren
  5. Klik op de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Knippen in het menu.
    Afbeelding knippen
  6. Klik nogmaals op de rechtermuisknop en selecteer Plakken naar Even pagina's in het menu.
    Afbeelding plakken
  7. Klik op Hulpmiddel Afbeelding-knop, de knop Hulpmiddel Afbeelding, en klik dan op Afbeelding kiezen....
    Werkbalk — Hulpmiddel Afbeelding
  8. Ga in het dialoogvenster Openen naar de map samples, selecteer het bestand R_A4.tif of R_LT.tif en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen

Zorg ervoor dat u de afbeelding selecteert, gebaseerd op het papier, dat u wilt gebruiken om de taak af te drukken:

• R_A4.tif voor A4-papier.

• R_LT.tif voor Letter-papier.

9. Selecteer de afbeelding, klik op Verhoudingen behouden-knop, de knop Verhoudingen behouden, en geef deze instellingen voor de positie en het formaat op:
    • Voer in het veld x188 mm (7,64 inch) in.

• Voer in het veld y0 mm (0 inch) in.

• Voer in het veld b22 mm (0,86 inch) in.

• Voer in het veld h297 mm (11 inch) in.

Afbeelding positioneren
  10. Klik op de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Knippen in het menu.
    Afbeelding knippen
  11. Klik nogmaals op de rechtermuisknop en selecteer Plakken naar Oneven pagina's in het menu.
    Afbeelding plakken
Verwijzing: Voor meer informatie over het invoegen en bewerken van afbeeldingen, zie Een afbeelding toevoegen, Een afbeelding bewerken en Een afbeelding knippen, kopiëren en plakken.