Hotfolders met vooraf ingestelde instellingen gebruiken

U kunt hotfolders en vooraf ingestelde instellingen gebruiken voor een geautomatiseerde taakverwerking. Telkens als u een ondersteund documentbestand in een hotfolder plaatst, wordt er een taak aangemaakt, de desbetreffende vooraf ingestelde instelling toegepast en wordt het document uitgevoerd zonder de toepassing te hoeven starten.
Belangrijk: De hotfolderfunctie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
Ga als volgt te werk om een hotfolder te gebruiken voor een geautomatiseerde taakverwerking:
  1. Maak een vooraf ingestelde instelling aan en combineer deze met een invoerhotfolder.
    Voor meer informatie, zie Vooraf ingestelde instellingen aanmaken.

Zorg ervoor dat u de uitvoermethode heeft geselecteerd die vereist is voor taken die verwerkt worden via de hotfolder op het scherm Vooraf ingestelde instelling opslaan:

• Om de taken naar de printer te verzenden die zijn opgegeven in de vooraf ingestelde instellingen, moet de optie Taak na verwerking afdrukken op printer worden ingeschakeld.

Als u wilt wachten tot de taak handmatig is bewerkt, vink dan het selectievakje Wacht op handmatige bewerking aan.

• Om taken op te slaan en naar een uitvoermap te verzenden, schakelt u de optie Als afdruktaak opslaan of de optie Als PDF opslaan in.

Als u de instellingen wilt toepassen die in het taakticket gespecificeerd zijn in plaats van de instellingen die in de vooraf ingestelde instelling zijn opgeslagen tijdens het maken van de taak, moet u ook het selectievakje Gebruik binnenkomende ticketwaarden (JDF, RJF) in plaats van vooraf ingestelde instellingen. aanvinken.

Opmerking:
    • Het aantal kopieën en de klantinformatie worden altijd via het taakticket verkregen.

• Als er geen gebruikerscode in het binnenkomende ticket aanwezig is, wordt de gebruikerscode van de vooraf ingestelde instelling gebruikt.

2. Plaats het bestand of de bestanden die u wilt verwerken in de geconfigureerde hotfolder.
    Belangrijk:
    • Let erop dat, voordat u bestanden in een hotfolder plaatst, deze bestanden door deze toepassing kunnen worden verwerkt. Voor meer informatie, zie Ondersteunde bestandsindelingen.

• Als u een bestand dat met een wachtwoord is beveiligd in een hotfolder plaatst, zal er een fout optreden. Verwijder de wachtwoordbeveiliging voordat u bestanden in een hotfolder plaatst.

• Als u meerdere bestanden in een hotfolder plaatst, wordt er voor elk bestand een aparte taak aangemaakt. Om meerdere bestanden tot één enkele taak te combineren, start u de toepassing en gebruikt u de functie Nieuwe taak aanmaken of Taak bouwen. U kunt geen hotfolders gebruiken om bestanden te combineren.

• Als u een JDF-bestand en de PDF-bestanden die zijn gekoppeld aan het JDF-bestand tegelijkertijd in een hotfolder wilt plaatsen, plaatst u eerst het JDF-bestand. Als de PDF-bestanden in de hotfolder worden geplaatst vóór het JDF-bestand, start de toepassing de verwerking mogelijk alleen voor de PDF-bestanden.

• Als u een JDF-bestand in een hotfolder plaatst, moet u ervoor zorgen dat de PDF-bestanden die aan het JDF-bestand gekoppeld zijn, worden opgeslagen in een map waartoe toegang kan worden verkregen door de clientcomputer.

• Als het selectievakje Gebruikerscode vereist voor afdrukken van taak is aangevinkt in het scherm Voorkeuren en u een taak zonder gebruikerscode verzendt naar een hotfolder, wordt de taak in de foutstatus gezet.

• De bestanden die in de hotfolder staan, worden verwijderd zodra de toepassing ze verwerkt. Kopieer de bestanden die u wilt opslaan voor u ze in de hotfolder plaatst.

• Als u van de schijf een map wilt verwijderen die gedefinieerd is als hotfolder, moet u eerst de hotfolderinstelling die bij de betreffende vooraf ingestelde instelling hoort verwijderen. Anders zal de map opnieuw worden aangemaakt wanneer in de toepassing naar taken wordt gezocht.

• Als voor de taak ongeldige pagina's, paginabereiken, hoofdstukken of hoofdstukbereiken zijn opgegeven met de instellingen die zijn geregistreerd in de bij de hotfolder behorende vooraf ingestelde instelling, worden deze instellingen gedeeltelijk toegepast op basis van de pagina's en hoofdstukken die beschikbaar zijn in de taak.

3. Optioneel: Controleer de voortgang van de taak en wijzig de status van de taak, indien nodig.