Voorzorgsmaatregelen na de installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma

• Wijzig de naam van het TotalFlow PDF-stuurprogramma niet.
  • Zorg ervoor dat deze waarden zijn ingesteld op het tabblad Adobe PDF-instellingen in het dialoogvenster TotalFlow PDF-afdrukvoorkeuren:
    • Adobe PDF-beveiliging: geen
    • Adobe PDF-uitvoermap: Documents\*.pdf
    • Adobe PDF-resultaten weergeven: niet geselecteerd
    • Logbestanden voor geslaagde taken verwijderen: geselecteerd

Deze instellingen zijn verplicht voor het importeren van Microsoft Office-bestanden in deze toepassing.

Om het dialoogvenster TotalFlow PDF-afdrukvoorkeuren te openen, gaat u naar Bedieningspaneel Apparaten en printers. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PDF en selecteer Afdrukvoorkeuren.

Afhankelijk van het besturingssysteem worden TotalFlow PDF en Adobe PDF mogelijk weergegeven als één item in het venster Apparaten en printers; ofwel als TotalFlow PDF of als Adobe PDF. Als u in dit geval de instellingen van het TotalFlow PDF-stuurprogramma wilt aanpassen, moet u met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PDF of Adobe PDF klikken en Afdrukvoorkeuren TotalFlow PDF selecteren.

• Als u uw versie van Adobe Acrobat moet upgraden of downgraden, moet u het TotalFlow PDF-stuurprogramma opnieuw installeren.
    U moet eerst de installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma handmatig ongedaan maken, vervolgens Adobe Acrobat upgraden (of downgraden) om daarna het TotalFlow PDF-stuurprogramma opnieuw te installeren via het Windows-menu Start.
  • Als u Adobe Acrobat verwijdert, werkt het TotalFlow PDF-stuurprogramma niet en moet u dit handmatig verwijderen.
Verwijzing: Zie De installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma handmatig ongedaan maken voor meer informatie over het verwijderen van het TotalFlow PDF-stuurprogramma.