Tabbladen bewerken

U kunt tabbladinstellingen bewerken, tekst of afbeeldingen aan tabs toevoegen en vooraf ingestelde tabbladinstellingen beheren.
Ga als volgt te werk om tabbladen te bewerken:
  1. Klik met de rechtermuisknop op een tabblad en selecteer Tabbladen Tabblad bewerken... uit het menu.
    Een tabblad bewerken
    Het scherm Tabbladen bewerken wordt geopend.
    Tabbladen bewerken Scherm
  2. Selecteer een vooraf ingestelde tabbladinstelling in de lijst Vooraf ingestelde tabbladinstelling.
    Voor meer informatie over het bewerken van de standaard vooraf ingestelde instellingen en het toevoegen van vooraf ingestelde instellingen, zie Vooraf ingestelde tabbladinstellingen beheren.
  3. Stel de vereiste instellingen voor de tabbladen in.