Printergegevens vernieuwen

U kunt de statusinformatie vernieuwen en de apparaatmogelijkheden die u heeft ontvangen van de geregistreerde printers.
Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
  1. Ga als volgt te werk om de status van een geregistreerde printer te vernieuwen:
    • Sluit het scherm Printerbeheer en open het opnieuw.

• De printerinstellingen bewerken en opslaan.

Opmerking: De printerstatus wordt ook regelmatig automatisch vernieuwd, zolang het scherm Printerbeheer open is.
  2. Om de apparaatmogelijkheden en de lijst met beschikbare papiertypen voor de geregistreerde printer te vernieuwen, moet u de printer selecteren in het printerselectiemenu op de menubalk en op Printerinformatie vernieuwen-knop, de knop Printerinformatie vernieuwen klikken, of in het menu Printergegevens bijwerken de optie Instellingen selecteren.
    Printergegevens vernieuwen
    Opmerking: De apparaatmogelijkheden en de lijst met beschikbare papieren worden ook automatisch vernieuwd als u een taak opent, de printerinstellingen bewerkt of van printers wisselt in het printerselectiemenu.